Se det store udvalg af sailracing

Annonce

Swedish Sail Racing blev grundlagt i 1977 og har siden da specialiseret sig som innovator inden for racing sejlertøj og tilbehør. Sail Racing lægger stor vægt på at være frontløber inden for funktionelt sejlertøj til højhastighedssejlads. Sail Racing sejlertøj har en imponerende liste af havkapsejlsportshold som kunder, men producerer også sports- og fritidstøj af høj kvalitet. sailracing er perfekt til dem, der brænder for sejlbåds kapsejladser og leder efter det bedste udstyr til at vinde.

Sailracing sejlertøj af højeste kvalitet

Sail Racing sejlertøj gennemgår de strengeste test for at sikre, at det opfylder de højeste standarder. Sail Racing har indgået et samarbejde med Gore-Tex om yderligere forskning og udvikling af fremtidens sejlertøj til kapsejlads. Sail Racing-sejlertøj er synonymt med høj kvalitet, perfektioneret funktionalitet og ekstrem holdbarhed. Når du har brug for det bedste sejlertøj til højhastighedssejlads og kapsejlads, kan du stole på Sail Racing til at give dig det bedste udstyr. Sejlertøj består typisk af tre lag: et skallag, et mellemlag og et baselayer. Skallelaget er det yderste lag og skal være vand- og vindtæt samt slidstærkt og åndbart. Det skal også være let og fleksibelt, så det ikke hindrer dine bevægelser. Materialerne skal være porøse nok til, at vanddamp kan trænge ind indefra. Men ikke mere end at det kan holde de større vandmolekyler ude. Mellemlaget er det isolerende lag, der holder dig varm. Det er også det lag, der skal holde så meget luft som muligt inde, da luft giver en fremragende varmeisolering. Et rigtig godt valg til dette er materiale lavet af fleece.

Flot design og skarpe priser hos sailracing

Sailracing har mange populære kollektioner, herunder Reference og Tuwok. Reference-kollektionen omfatter sejljakker, bukser og komplette jakkesæt. Den er fremstillet med højteknologiske materialer Gore-Tex, All-Way Stretch Quickdry og Windstopper. Disse fantastiske materialer er forarbejdet i Sail Racing-tøj i ultimativ funktionalitet. Reference-sejlertøj er således designet til at beskytte dig i alt slags vejr og under ekstreme fysiske udfordringer. Reference-kollektionen kom til verden i 2017 takket være et tæt samarbejde med Oracle Team USA, som Sail Racing ligger på 35. pladsen på America’s Cup World Sailing Rankings Sail Racing’s Tuwok-kollektion er også meget populær.