Brug en dildo til at gøre dit sexliv mere spicy

Annonce

Synes du dig og din partner har en fyldestgørende sexliv? Eller mangler det at få et frisk pust af energi. Skal du have noget der kan tilføje en eksta dimension til det efterhånden alt for velkendte soveværelse. Så skal du ikke være bange for at medbringe en dildo. En dildo kan være med til at gøre dig og din partners oplevelse af sex helt anderledes. Dildoer er både til ham og hende, og kan bruges i forhold af alle seksualiteter. Så er du allerede nu interesseret i at anskaffe dig din egen dildo, så tryk her.

Men er dildo egentlig kun noget for folk der er i et par forhold? Det er det korte svar: nej. Dildoer kan være en fordel for alle, single eller ej. Dildoen kan hjælpe den enkelte med at gøre den efterhånden vaneagtige onani, som vi kender. Onani kan hurtigt blive noget der skal overstået, men man kan også gøre det til en hyggelig ting, hvor man tilfredsstiller sig selv. Her kan det for noget være en fordel, at have en dildo, da den kan bringe et helt nyt element.

En anden vigtigt ting at få italesat når det kommer til dildoer er, om hvorvidt det er tabubelagt. Det har jo været sådan før, at dildoer og andet sexlegetøj har været tabubelagt, især for mænd. Dette er dog ikke tilfældet længere. I dag er der en lang større frihed ift. Sexlegetøj og folk ser ikke lige så skævt til det, som tidligere. Dette betyder altså, at du stolt kan eje en dildo uden, at behøve at gemme den væk i skuffen, i hvert fald ikke af tabubelagte årsager.

Dildoer findes i mange former og størrelse. Der findes de helt store dildoer og de helt små. Nogle har funktioner og kan vibrere. Yderligere kan man finde dildoer i forskellige materialer. Der findes både gummi og glas dildoer. Tilmed dette kan dildoerne have alle mulige former, de mest typiske dildoer er formet som en penis.

En ting man skal være opmærksom på, når man bringer en dildo med ind i soveværelset, så er det at begge partnere skal være trygge ved det. Det skal være en sjov oplevelse at udvide ens seksuelle horisont sammen, og ikke en oplevelse der skræmmer folk væk fra det frække og seksuelle. Det er derfor altid en god ide, at have en samtale med ens partner om hvordan man gerne vil bruge dildoen, og hvor ens grænse ligger henne.